ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчки на стойност над 100 лв.

1.1. След като в Hobbyever.com постъпи поръчка от Потребител, консултант на електронния магазин обработва тази поръчка. Потребителят получава потвърждение по имайл за успешно приетата поръчка.

1.2. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници.

1.2.1 Обикновена доставка – в срок до 3 работни дни от момента на потвърждаването на поръчката от наш консултант по телефoна.

1.3. Продавачите в електронния магазин използват за извършване на доставки услугите на куриерска фирма Спиди, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9.00 до 17.30 часа.

1.4. Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен, или е служебен) или до офис на куриерска фирма Спиди в съответния град.

1.5. Цените за доставка са описани в страницата на всеки продукт в графата „Доставка и Плащане“.

1.7. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Еконт, така че да получи в срок стоката, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

ПЛАЩАНЕ

2.1. Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по два начина, като независимо от избрания начин на плащане сумата за заплащане е една и съща и не се начисляват допълнителни такси за обработка на плащането.
2.1.1. Наложен платеж с ППП – плащане в брой на куриера при доставката. Изисквайте от куриера разписка за пощенски паричен превод, която e фискална касова бележка и е документ удостоверяващ плащането!;
2.1.2. По банков път-доставката стартира след като получаване по банков път на сумата по заявката.

Обратно горе