30 мар.

Представяме ви 8 блогъри, които е добре всеки един hand made творец да последва в социалните мрежи, за да черпи идеи, вдъхновения и съвети от тях.

Пак от тези 8 души, които днес решихме да представим, може да бъде ‘‘сверен‘‘ часовникът за неща като какви материали за изработка на бижута да ползвате, какви инструменти са необходими, какво Да правите и какво Не.

Винаги добрите практики са полезни, особено когато става дума за нещо, което е материално и има краен продукт.

Така че не е необходимо да си резервирате полет до Париж, за да проведете проучване за най-новите тенденции в изработката на бижута.

  1. Liza @ Gemologue by Liza Urla

Лиза е пример за мултикултурен блогър-бижутер. Нейният блог е изключителен – и то не само заради супер готиното му заглавие. Ценните съвети като например какви са подходящите материали за изработка на бижута, как да направите правилните съчетания и още, и още, могат да бъдат прочетени на английски език, руски, бразилски и португалски. Лиза моделира с прецизност бижутата си и е вдъхновение за стотици последователи. Тя дори е получила приза ‘‘Най-добър моден блог 2015‘‘ във Великобритания.

 

  1. Daniele Miele @ Gem Gossip

Даниел Миеле е  следващият блогър-хенд мейд-творец на когото се спираме. Тя черпи вдъхновение от пътуванията си, където изследва различни способи за създаване на бижута от процеса на подбиране на точните и екзотични материали за изработка на бижута и стига до намирането на правилния начин за ‘‘влюбването‘‘ на купувачите в тях. Нейните произведения са свежи, изчистени, обича по-старинното излъчване, казва самата Миеле. Специалността й са пръстените, така че, ако и вие имате афинитет към тях, нейният блог е мястото!

 

  1. Becky @ Diamonds in the Library

 

Интересен блогър е Беки, която съчетава страстта си по литературата и тази да създава ръчно изработени бижута. Съдържанието на нейните публикации в блога са много практични и информативни. Тя включва теми като как да бъдат оразмерявани бижутата, практически ръководства за тяхното изработване и още много полезни съвети за начинаещи, и напреднали. Публикациите й са умни и забавни за четене. В допълнение към блога за бижута, тя често публикува рецензии за книги – осмисляне на името „Diamonds в библиотеката.“

 

  1. Wendy Brandes

 

Бижутерът и блогър Уенди Брандес е следващото ни предложение. Тя пише всичко за нейните творения и вдъхновения. Мненията й са представителни и включват много интересна история. Уенди твърдо вярва, че трябва продуктите да бъдат креативни, да нарушават традиционните модни правила, и да носиш това, което искаш! Тя отбелязва, че дори с най-евтините материали за изработка на бижута човек може да сътвори нещо прекрасно.

  1. Natalie @ Jeweles Du Jour

Натали показва различни идеи от света на бижутата. Когато посетите блога й, можете да научите за антични бижута, тенденции, дизайнери, специализирани книги, търгове, както и много други. Този блог е високо организиран и пълен с всички видове интересно четиво, което би било от полза на дизайнера на ръчно изработени бижута.

  1. Alice Matsumoto @ The Carrotbox

 

Този блог е единствено и само посветен на пръстените – всички видове пръстени! Алис Мацумото показва стилове, които варират от смели и сложни до лесни, но и очарователни. Тук ще намерите най-уникалните колекции на халки на този блог.

 

  1. Cathleen McCarthy @ The Jewelry Loupe

Бивш редактор на няколко нашумели списания, и блогър бижутер Катлийн Маккарти е много добре осведомена в областта на бижутата и изкуството, споделя, че обича качествените материали за изработка на бижута. В блога си тя пише за търгове, дава съвети, показва съвременни и традиционни бижута, както и много други. Нейният блог е насочен към всички любители на бижута, дизайнери, както и експерти.

 

  1. Cheryl Kremkow

Блогът на Черил е добре организиран. Тя пише за знаменитостите и техните ръчно изработени бижута, споделя виждания за нови дизайни и тенденции. В секцията дизайн на бижута, тя обсъжда най-иновативните бижута на пазара като носенето  на т.нар. ‘‘ умни бижута‘‘. И както всеки прецизен творец отделя не малко внимание при правилното намиране на точните материали за изработка на бижута.

 

8. Katherine @ Katherine’s Jewelry Adventures

Катрин живее в Хамбург, Германия и има мания по бижута. Тя притежава богата колекция от тези красиви неща. Споделя, че проблемът е в еднообразието и обича да експериментира с комбинирането на най-различни материали за изработка на бижута. Тя отправя към себе си и останалите й последователи едно предизвикателство: Да носи различно бижу всеки делничен ден в продължение на една година. В този блог, можете да следвате приключенията на Катрин и да черпите от нейният позитивизъм.

 

 

Източник : https://www.loveandpieces.com

Напиши коментар