15 ян.

Ако сте човек на изкуството, то вие знаете, че сте в условията на конкурентен пазар. Важно е да произвеждате уникални по дизайн, с висококачествени компоненти, бижута и аксесоари. В същото време е много важно да поддържате разходите на всички материали за изработка на бижута на разумно ниво.
Ние от hobbyever.com предлагаме богата гама от материали за изработка на бижута на изключително достъпни цени. Качеството е гарантирано. Всичко това е в помощ на твореца на ръчно изработени аксесоари.
В случай, че правенето на бижута е вашата страст, не трябва да се лишавате от възможността да направите малко пари, докато преследвате страстта си. Има редица пазари за уникално изработени бижута и техният брой расте всяка година, което е добре за творците. Да не говорим, че се наблюдава тенденция все повече хора да търсят и купуват само ръчно изработени аксесоари. Не са единични случаите, в които много търговци предпочитат да купят на дребно готовите артикули от някой творец, вместо да купуват на едро от големи фирми.
Ако искате да продаде бижутата си, или аксесоарите си, но не знаете как да стане това, ето няколко полезни съвета и трикове, които да ви помогнат…

Добра информираност за продуктите

Ако искате да продавате вашите продукти на хората, трябва да се уверите, че знае много относно вида на материала. Това е единственият начин, вие да бъдете в състояние да давате точни описания на материалите за изработка на бижута, които сте вложили в направата на стоката. Намирането информация за източникът на вашите метали, или смисъла на употребените от вас полу-скъпоценни камъни наистина ще ви помогнат.

Научете как дa снимате продуктите си

Ако сте направили уникален аксесоар, който е може би ‘‘връх‘‘ в дизайнерската ви кариера до момента, то непременно го снимайте и споделете с приятели. Понеже Интернет е пълен с милиарди продукти, достъпни за хората да купуват онлайн, е желателно да направите вашите творения да се открояват от тълпата колкото се може повече. Ако това не стане, един потенциалният купувач може да премине вяло покрай стоката ви и да не се върне да я погледне пак. Затова – отделете внимание към детайлите и снимайте аксесоарите си с хубава камера. Използвайте добро осветление и никога не подценявайте силата на светлината. Тя може да накара дори най-простичките материали за изработка на бижута да заблестят като истински диамант, и да им се види чарът. Отделяйте внимание и на ъгъла, под който правите снимките. Това е разликата между продаващата снимка на бижу и тази, която показва безжизнен аксесоар.

Подробно описание

Въпреки, че вашите снимки ще привличат аудиторията ви, след като са кликнали върху дадения продукт, хората ще искат да знаят повече за него, за това какви материали за изработка на бижута са ползвани, как се казват, от къде идват и тн. Това е много важно, защото доверието от клиент към продавач е от ключово значение за успешната сделка. Разбира се тук не става дума за лъжа! Трябва да включите подробна информация за вашия продукт. Клиентите искат да знаят истинските детайлите. Уверете се, че вашите описания са ясни и точни.
Не подценявайте нуждата да се рекламира
Без правилна реклама в днешно време, дори да произвеждате най-прекрасните неща, сте загубени. Реклама в Интернет е от ключово значение за успешния бизнес, без значение какъв е той. Най-сигурният начин за популяризирането на дейността ви е да си направите сайт, където да изложите всичките си продукти, да опишете подробно какви материали за изработка на бижута сте употребили при направата на дадения аксесоар, малко история за самия продукт и готово. Имайте предвид, че това с рекламата не е лукс – необходимост е. В противен случай сте просто един творец-любител, което няма нищо лошо разбира се. Но в случая говорим за правене на бизнес. Ако не разполагате с много голям бюджет, не се нахвърляйте на най-скъпите предложение за направа на сайт, които в България могат да достигнат 4-цифрена сума. Намерете оптималния вариант. Онлайн магазините са изключително добро решение за творците в сферата на изработката на бижута и аксесоари.

Бъдете последователни

Не на последно място стои въпроса с това до колко сте сериозни е намеренията си. Пределно ясно е, че в началото ще ви бъде много трудно. Навярно ще искате да се откажете. Но съвета е – не го правете. Възможно е периода на разработване да ви се стори дълъг и неприятен. Въпреки всичко бъдете последователни и ще видите, че в крайна сметка има защо да се трудите.
Набавете си необходимите материали за изработка на бижута, набавете си позитивно настроение и следвайте стъпките по-горе. Бъдете креативни и творете. И не забравяйте, че не винаги най-скъпите материали за изработка на бижута са най-качествените. Просто внимавайте при подбора им и отделяйте внимание на детайлите.

Напиши коментар